Sint-Anneke Centrum

Het Sint-Anneke Centrum (ook nogal eens de SAC genoemd) is een ontmoetingsplaats voor honderden mensen, niet alleen parochianen maar ook voor alle inwoners van de Linkeroever en omstreken. Vele verenigingen hebben er hun thuisbasis. 
Vooral de vernieuwing van de accomodatie was een schot in de roos.  In 2011 werd het café volledig vernieuwd zodat deze ruimte nu voldoet aan alle voorschriften op gebied van veiligheid maar zeker ook een van de gezelligste ontmoetingsruimte van de Linkeroever is geworden (opgelet, Google laat nog steeds de oude inrichting zien).  Het geheel wordt nog steeds gerund door een groep toegewijde vrijwilligers.  Zo kunnen vele verenigingen en privé-personen een aangename tijd doorbrengen in het Sint-Annke- centrum en wat niet onbelangrijk is, aan zeer democratische prijzen.

Het SAC is ook de thuisbasis van diverse verenigingen en clubs: OKRA, GAM, AA, AO, biljartclub, kaartclub, bridgeclub, postzegelclub, radio-amateurs…

Het centrum beschikt over een (vernieuwd) café en een grote zaal en professionele keuken die voor diverse activiteiten kunnen gehuurd worden. De grote zaal heeft een capaciteit van 150 à 200 personen, het café heeft een capaciteit van 50 personen. Beide ruimtes kunnen aan elkaar gekoppeld worden, of apart worden gehuurd.

Voor het huren en organiseren van deze zalen kunt u steeds terecht op zaal.sac@gmail.com of tel 0479 87 37 97.

Wij raden aan om tijdig deze zalen te boeken, vele clubs en verenigingen laten zelfs één jaar op voorhand hun activiteit vastleggen.

Wil je zelf meewerken aan de uitbouw van dit centrum, het SAC kan nog altijd toegewijde vrijwilligers goed gebruiken. Neem gerust contact op met Jan Van Noten van VZW SAC, Gaston Burssenslaan 17, 2050 Antwerpen.

Het SAC bevindt zich naast de Sint-Anna-ten-Drieënkerk aan de Hanegraefstraat 5 te 2050 Antwerpen. In de onmiddellijke omgeving is er ruime parkeergelegenheid (blauwe zone van 9 tot 19 uur van maandag tot zaterdag).
Tramhalte Halewijn (lijnen 3, 5, 9 en 15) ligt vlakbij. Diverse buslijnen stoppen eveneens aan deze halte. De Schelde en zijn voetgangerstunnel liggen 1 straat verder.
  Sint-Anneke Centrum - Hanegraefstraat 5, 2050 Antwerpen
Sint-Anneke Centrum - Hanegraefstraat 5, 2050 Antwerpen

Adres:
   Sint-Anneke Centrum (SAC)
   Hanegraefstraat 5 (kaart)
   2050  Antwerpen
Info:
   - 0479 87 37 97
   - zaal.sac@gmail.com