Doe je mee?
We hebben het al eens aangekondigd en nu maken we er echt werk van. Begin september zullen we een eerste nieuwsbrief uitsturen.
Het wordt geen wekelijkse of maandelijkse editie, maar eentje wanneer er iets te vertellen valt. Om alles te laten slagen, hebben we de hulp van elk van u nodig.
Klik ‘nieuwsbrief’. Geheel volgens de privacy wet vragen we u ons uw gegevens achter te laten. Na het inschrijven moet u enkel uw inschrijving nog bevestigen. Op die manier maak je deel uit van onze virtuele gemeenschap. En natuurlijk kan u zich steeds uitschrijven.
Doe je ook mee?

Van harte welkom !

...op ons kleine stekje dat hoort bij de grote wereld. Die wereld die je ook kan terugvinden in onze 'nieuwe' parochie Sint-Anna-ten-Drieën, gegroeid uit de drie parochies Sint-Anna, Sint-Lucas en Onze-Lieve-Vrouw-ter-Schelde.

Linkeroever komt soms in het nieuws met allerlei samenlevingsproblemen. In de pers lijkt het hier wel de hel op aarde... We weten echter beter: voor ons is Linkeroever de hemel op aarde... nog niet helemaal maar we werken eraan. Elke dag opnieuw. En we beleven er heel veel plezier mee.

Linkeroever wordt soms afgeschilderd als een slaapstad, het einde van de tunnel, een culturele woestijn. We weten echter beter: hier zijn zoveel mensen met zoveel zaken bezig dat er altijd wel wat te beleven is. Bovendien waait er hier een verfrissende wind!

We willen je niet langer nieuwsgierig maken, surf gerust door de website ! Met de knoppen aan de linkerkant navigeer je door de hoofdmenu's. Met de knoppen bovenaan zie je met wie en waar het gebeurt. De knoppen onderaan zijn meer inhoudelijke wegwijzers. Hyperlinks zijn kwistig rondgestrooid en zijn blauw weergegeven.

'Linkeroever is the left but the right side of the river'
 
Niet te missen:
- Schrijf in op onze ‘nieuwsbrief’.
- Aankondiging Winterfestival
Even terugblikken
Voorbij
> Moederdagviering (zo 15/8)
> Filmp Nacht Kerken (za 8/8)
> Joachimzaa en LED (zo 7/6)
> Gaverland (za 30/5)
> Vormsel 2015 (zo 24/5)


> Rerum Novarum (do 14/5)
> Eerste communie (za 2/5)
> Mahler Symfonie 2 (za 25/4)
> Goede week/Pasen (2015)
Meer fotoboeken onder 'foto reeksen'

  Sint-Annakerk, Antwerpen Linkeroever
Sint-Lucaskerk, Antwerpen Linkeroever
Kapelletje Onze-Lieve-Vrouw ter Schelde

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player