Opgepast voor bedelaars of "om hulp vragende" bezoekers bij u thuis.
Het is ons opgevallen dat er iemand rond loopt op de Linkeroever die komt aanbellen (reeds bij verschillende personen) met referenties van iemand van de parochie. Die referentie zijn dan toevallig niet thuis. De man vraagt u om hem te helpen.
Steeds hetzelfde verhaal: hij woont op de Linkeroever en geeft zijn (fictief) adres op. Hij refereert naar gekende mensen in de parochie die hem zogezegd naar u doorsturen. Hij heeft zogezegd zijn deur toegetrokken en zijn papieren en geld liggen thuis maar hij kan niet binnen. Hij moet dringend een slotenmaker bellen die hem zal binnenlaten. Hij vraagt geld om de slotenmaker te kunnen betalen. Hij belooft om het geld nog dezelfde dag of 's anderendaags terug te brengen.
Hij is zeer goed op de hoogte wie wie is in de parochie en noemt hen bij naam en toenaam.
Geef hem aub geen geld (hij is een bedrieger) en als hij weg is kun je de politie bellen.
Trouwens een goede raad: geef nooit geld aan de deur of koop zelfs niet aan de deur bij mensen die je niet kent. voor meer info of inlichtingen wendt u tot Herman of Annemie Van Passen.

Van harte welkom !
...op ons kleine stekje dat hoort bij de grote wereld. Die wereld die je ook kan terugvinden in onze 'nieuwe' parochie Sint-Anna-ten-Drieën, gegroeid uit de drie parochies Sint-Anna, Sint-Lucas en Onze-Lieve-Vrouw-ter-Schelde.

Linkeroever komt soms in het nieuws met allerlei samenlevingsproblemen. In de pers lijkt het hier wel de hel op aarde... We weten echter beter: voor ons is Linkeroever de hemel op aarde... nog niet helemaal maar we werken eraan. Elke dag opnieuw. En we beleven er heel veel plezier mee.

Linkeroever wordt soms afgeschilderd als een slaapstad, het einde van de tunnel, een culturele woestijn. We weten echter beter: hier zijn zoveel mensen met zoveel zaken bezig dat er altijd wel wat te beleven is. Bovendien waait er hier een verfrissende wind!

We willen je niet langer nieuwsgierig maken, surf gerust door de website ! Met de knoppen aan de linkerkant navigeer je door de hoofdmenu's. Met de knoppen bovenaan zie je met wie en waar het gebeurt. De knoppen onderaan zijn meer inhoudelijke wegwijzers. Hyperlinks zijn kwistig rondgestrooid en zijn blauw weergegeven.

'Linkeroever is the left but the right side of the river'
 
Niet te missen:
- Visietekst Bisschop Bonny Antwerpen
Even terugblikken
Voorbij
> Sint-Maartendmaal (zo 22/2)
> Lichtmisviering (zo 01/02)
> Vormelingen (za 24/1)
> Werken kerk (begin 2015)

> Nieuwjaarsreceptie (zo 11/1)
> Kerstmis 2014 (do 25/12)
> Kerstconcert (zo 21/12)
> Frappant Historie (za 13/12)

Meer fotoboeken onder 'foto reeksen'

  Sint-Annakerk, Antwerpen Linkeroever
Sint-Lucaskerk, Antwerpen Linkeroever
Kapelletje Onze-Lieve-Vrouw ter Schelde

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player